Hemslöjdens förlags datalagringspolicy

Vi på Hemslöjdens förlag tar din personliga integritet på största allvar och vill gärna berätta vilka uppgifter vi lagrar och varför så att du känner dig trygg i kontakten med oss och vill fortsätta vara en del vårt nätverk med fokus på slöjd och att göra själv.

Personuppgifter hos oss sparas endast när du anmält dig till Hemslöjdens bokvänner eller om du aktivt önskat ta emot erbjudande, nyhetsbrev och produktinformation från förlaget.

Som medlem Hemslöjdens bokvänner godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter genom att anmäla dig till bokvännerna. Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig via brev, e-post och telefon med information och för att kunna skicka ut beställda böcker. Vår distributör av våra böcker hanterar bokvännernas personuppgifter på uppdrag av oss. Vi lämnar inte ut uppgifter till någon annat företag, organisation eller privatperson. Detta gör heller inte vår samarbetspartner. Efter avslutat medlemskap i Hemslöjdens bokvänner raderas uppgifterna omgående.

Du får vårt nyhetsbrev eller annan info för att du har registrerat dig för att få det på vår hemsida eller på annat sätt anmält att du vill vara mottagare. E-postadresser till vårt nyhetsbrev sparas så länge som du står kvar som prenumerant och raders när du väljer att avregistrera dig. Detta gör du enklast genom att klicka på länken Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här” som finns längst ned i vårt nyhetsbrev. E-postadresserna lämnas aldrig ut till något företag, annan organisation eller privatperson.

Om Du vill veta vilka uppgifter vi har om dig, korrigera felaktiga uppgifter eller radera uppgifter kan du göra det genom att mejla till info@hemslojdensforlag.se

 

Hos Datainspektionen finns mer information om dina rättigheter till insyn och kontroll över hur dina personuppgifter behandlas. Här kan du även lämna klagomål om du tycker att dina uppgifter inte behandlas på rätt sätt.

 

Personuppgiftsansvarig:
Svensk Slöjd AB, Åsögatan 122, 116 24 Stockholm, telefon 08-54549450
Organisationsnummer 556138-1871.